Waarom slijters en restaurants kiezen voor Lorenzo Inga.

Lorenzo Inga voor restaurants en slijters

Verras je klant met originele dranken. Van Panarea Gin tot Nonno Tano en Cioccolo.
MAAK KENNIS

200 JAAR ERVARING

Opgericht in 1832. De 'ins and outs' van grappa en likeur van vader op zoon overgedragen, al vijf generaties lang.

ORIGINELE PRODUCTEN

Cioccolo en Nonno Tano. Twee voorbeelden van hoe Lorenzo u steeds verrast met vernieuwende producten.

PRIJSWINNENDE KWALITEIT

De beste grappa, de beste amaretto. Liever investeren in productkwaliteit dan in marketingbudget.
LorenzoInga Waar Het Om Draait 

REËLE PRIJZEN

Geen prijsvechter zijn maar overtuigen door kwaliteit voor een reële prijs.

NIET VIA GROOTHANDELS

Rechtstreekse levering i.p.v. via groothandels. Geen 13 in een dozijn.

TROUWE LIEFHEBBERS

En vooral: klanten die jarenlang terug blijven komen. Een mooier compliment is er toch niet?
 

Lorenzo Inga historie

Lorenzo Inga dal 1832

Onze rijke historie in het maken van grappa en likeur begon bijna 200 jaar geleden. In 1832 om precies te zijn, in het plaatsje Noto op Sicilië.

Het bedrijf kwam in de twintigste eeuw tot groei in Piemonte, waar het nog altijd gevestigd is. Als vijfde generatie heb ik de eer om aan het roer te staan van ons familiebedrijf, ondersteund door mijn vader en jongere broer.

Samen met mijn Nederlandse importeur Villa Grappa, laat ik u graag kennis maken met onze producten.

Lorenzo Inga

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je de nieuwste nieuwtjes als eerste ontvangen?

Oh, en maak je geen zorgen, ook wij hebben een hekel aan spam!