Onderscheidend zijn met Lorenzo Inga

Opgericht in 1832, brengt de familie Inga al bijna 200 jaar een verrukkelijk aanbod grappa, likeur en botanische gin.

We zijn de trotse Nederlandse importeur sinds onze start in 2008. Een bijzonder merk vraagt om een bijzondere aanpak. Dat betekent bijvoorbeeld dat we Lorenzo's producten alleen rechtstreeks verkopen aan horeca en zelfstandige slijters.

Villa Grappa helpt je dan ook je klanten aangenaam te verrassen. Met een anders-dan-anders assortiment. Op basis van originele (vaak eeuwenoude) recepten, prijs-winnende kwaliteit en met een design dat alleen Italianen lijken te kunnen maken.

Zullen we het glas heffen op de start van een langdurige samenwerking?

Salute!

Onderscheidend zijn, betekent concreet:

Champions League

Door de International Wine and Spirits Competition als beste beoordeelde grappa en amaretto. Of, nog betere promotie: op de kaart staan, letterlijk en figuurlijk, bij Michelin-ster restaurants.

Heel veel smaak voor je geld

Champions League-kwaliteit en toch verrassend zacht geprijsd. We sturen je met alle plezier een proefset en de prijslijst om je te overtuigen.

Proeven is verkopen

Proeven is verkopen, zo werkt het zéker bij Lorenzo Inga. Dat kunnen we met tien jaar ervaring gerust zeggen. We faciliteren dat graag met gratis samples of proefflessen bij je eerste bestelling.

Originele producten

Cioccolo chocoladelikeur, Nonno Tano fruit amaretto, Maestro koffielikeur, Panarea Island gin. Een paar voorbeelden van hoe Lorenzo je steeds blijft verrassen met originele en vernieuwende producten.

Drempelvrij

OK, we snappen dat het praktisch is om je assortiment bij zo min mogelijk leveranciers in te kopen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk voor je:

  • Geen minimum orderbedrag.
  • Alle producten kunnen per stuk worden besteld, zelfs de kleine baby bottles.
  • Gratis levering al vanaf 150 euro ex. BTW. Daaronder maar 6,50 euro verzendkosten.
  • Levering op rekening, met een betalingstermijn van 14 dagen.
  • Snel bestellen via telefoon of email. In de meeste gevallen heb je twee werkdagen later je bestelling in huis.

Van de liefhebber, voor de liefhebber

Onze klanten variëren van sterren-restaurant tot gemoedelijk bistro. Klanten die ook met hun digestieven iets speciaals willen bieden. We denken graag met je mee over de invulling van de drankenkaart.

Lorenzo Inga voor restaurants en slijters

Verras je klant met originele dranken. Van Panarea Gin tot Nonno Tano en Cioccolo.
MAAK KENNIS