alle blogs
likeuren
Amaro, het onderschatte digestief
Amaro, het onderschatte digestief. Vraag tien mensen een Italiaans digestief te noemen en de kans is groo...
Limoncello ijskoud serveren?
Limoncello: to chill or not too chilled. That's the question. Dé zomerdrank van.. nou, van elk jaar eige...
Amaretto: met amandel of toch niet?
Amaretto: met amandel, of toch niet? Bij het woord ‘amaretto’ zijn veel mensen zo geconditioneerd dat ze...
Sambuca met drie koffiebonen: het verhaal dat je nergens leest.
Sambuca met drie koffiebonen: het verhaal dat je nergens leest. Zeg je ‘sambuca’ dan is er altijd wel iem...
Wat is de lekkerste limoncello
Wat is de lekkerste limoncello? Limoncello, misschien wel de bekendste Italiaanse likeur. De (Italiaanse)...
Cioccolo chocoladelikeur
Cioccolo chocoladelikeur De Cioccolo van Lorenzo Inga is een likeur die mensen verrast. En juist daarom v...