Acqua di cedro, het heerlijke alternatief voor limoncello.

LEVERTIJD

99% van de zendingen in twee werkdagen, ook op zaterdag, geleverd.

BEZORGEN

Gratis vanaf €70, anders €4,95 verzendkosten. Overdag, 's avonds, of zelf ophalen.

GEEN 13 IN EEN DOZIJN

Originele dranken die je écht verrassen door uitstraling en kwaliteit.

ZONDER ZORGEN

Je gegevens veilig achter een https-verbinding. Zonder zorgen betalen via iDeal of PayPal.
Acqua di cedro de droge limoncello van de muskaatcitroen
Al sinds de start van Villa Grappa in 2008, hebben we acqua di cedro in het assortiment. Gewoon omdat het een prachtig product is: origineel en erg lekker. Jarenlang waren we zo'n beetje de enige aanbieder en omschreven we de acqua di cedro als het "adellijke neefje van limoncello". Maar omdat er n ...Lees meer

Acqua di Cedro

23,95€ 23,95


op voorraad: ja

+
  • Beschrijving

Al sinds de start van Villa Grappa in 2008, hebben we acqua di cedro in het assortiment. Gewoon omdat het een prachtig product is: origineel en erg lekker.

Jarenlang waren we zo'n beetje de enige aanbieder en omschreven we de acqua di cedro als het "adellijke neefje van limoncello". Maar omdat er nu de nodige andere aanbieders zijn die vrijwel allemaal exact dezelfde tekst geleend hebben, vertellen we je vooral wat je mag verwachten van de acqua di cedro:

De 'cedro', in het Nederlands muskaatcitroen, is een citrusvrucht die qua uiterlijk vergelijkbaar is met een citroen. De muskaatcitroen kan echter een kilo zwaar worden. Je proeft dus citrus zoals bij limoncello, maar bij de acqua di cedro is deze minder zoet. Een droge en milde smaak die je zeker zal verrassen, in positieve zin.
Van de uitstraling van de fles moet dit product het niet hebben, maar van de klanten die de acqua di cedro eerst hebben geproefd, ging het overgrote deel tot aankoop over. En blijven terugkomen.

De Acqua di Cedro van Nardini, gevestigd in Bassano, heeft een inhoud van 70cl.

Serveertip: we adviseren om de acqua di cedro licht gekoeld te drinken. Niet te koud, want dan proef je nou net niks. Dat advies geven we trouwens ook bij de limoncello. Niet te koud serveren. Of leg je witte wijn ook in de vriezer?

als dit je aanspreekt, kijk dan zeker ook eens naar:

Resultaten 1 - 3 van 3

Je account

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je de nieuwste nieuwtjes als eerste ontvangen?

Oh, en maak je geen zorgen, ook wij hebben een hekel aan spam!