Berta | Berta Riserva 70 anni anniversario

LEVERTIJD

99% van de zendingen in twee werkdagen, ook op zaterdag, geleverd.

BEZORGEN

Gratis vanaf €70, anders €4,95 verzendkosten. Overdag, 's avonds, of zelf ophalen.

GEEN 13 IN EEN DOZIJN

Originele dranken die je écht verrassen door uitstraling en kwaliteit.

ZONDER ZORGEN

Je gegevens veilig achter een https-verbinding. Zonder zorgen betalen via iDeal of PayPal.
berta_riserva_70_anni_anniversario_voorkant_fles Berta Riserva 70 anni anniversario_achterkant fles Berta Riserva 70 anni anniversario_kistje gesloten Berta Riserva 70 anni anniversario_kistje open
Berta Riserva 70 anni anniversario_kistje open
Zeventig jaar geleden richtte Paolo Berta de eerste distilleerderij op in Nizza Monferrato. Als jongste van vijf zonen kreeg hij, ondanks WO2, de kans om af te studeren aan de technische universiteit in Alba waarna hij het familiebedrijf opstartte. Berta wil dit heuglijke feit, hun 70-jarig jub ...Lees meer

Berta Riserva 70 anni anniversario

365,00€ 365,00


Niet op voorraad
  • Beschrijving

Zeventig jaar geleden richtte Paolo Berta de eerste distilleerderij op in Nizza Monferrato. Als jongste van vijf zonen kreeg hij, ondanks WO2, de kans om af te studeren aan de technische universiteit in Alba waarna hij het familiebedrijf opstartte.

Berta wil dit heuglijke feit, hun 70-jarig jubileum, vieren met dit onbeschrijfelijk luxe eerbetoon aan Paolo Berta, de oprichter. Een gelimiteerde uitgave en dus zeer exclusief. En alleen voor de echte liefhebber, zeker gezien de prijs.

Maar daarvoor krijg je een juweel in handen. Dit kistje van ongeveer 30 cm. hoog en 20 cm. breed bevat maar liefst anderhalve liter top grappa. Een gebalanceerde mix van tien jaargangen van de Berta Fondatore-grappa, waaronder een uit 1982. Een eyecatcher van de bovenste plank.

Specificaties

ja
fruitig
43
rijk/krachtig
ja

als dit je aanspreekt, kijk dan zeker ook eens naar:

Resultaten 1 - 3 van 3

Je account

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je de nieuwste nieuwtjes als eerste ontvangen?

Oh, en maak je geen zorgen, ook wij hebben een hekel aan spam!