LET OP:

We gaan de webshop binnenkort sluiten en ons volledig richten op de distributie van het Lorenzo Inga-label aan zakelijke klanten.

Dus: voer de kortingscode NETOPTIJD in bij je bestelling en pak die 10% korting op alles, voor je te laat bent.

×

Cioccolo bij restaurant Laus in Maastricht

De Cioccolo van Lorenzo Inga is een likeur die mensen verrast. En juist daarom vinden we de Cioccolo zo representatief voor Lorenzo's aanbod. Met een mooie productvideo hebben we Cioccolo de aandacht gegeven die het verdient.

Cioccolo, uit te spreken als "tsjók-ko-lo", is een van de nieuwste producten in het aanbod van Lorenzo Inga.

Het onderscheidt zich door de ongelofelijk dikke, romige structuur. Iets wat heerlijk tot zijn recht komt wanneer je het glas inschenkt: bijna tergend langzaam vult het glas zich met de likeur. Wanneer de Cioccolo wordt ingeschonken, zie je bovendien de verschillende kleuren chocola.

Op proeverijen waar we de Cioccolo hebben geserveerd werd dan ook menig glas (bijna schaamteloos) leeg geveegd of zelfs gelikt. Een beter compliment kun je niet krijgen, toch?

Vandaar dat we met hulp van restaurant Laus in Maastricht, onze persoonlijke favoriet in Maastricht, bijgaand productfilmpje hebben opgenomen. Ziet dat er niet lekker uit?  Uiteraard kunt u de Cioccolo ook terugvinden in onze winkel: Cioccolo van Lorenzo Inga.

 

Je account

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je de nieuwste nieuwtjes als eerste ontvangen?

Oh, en maak je geen zorgen, ook wij hebben een hekel aan spam!