De likeuren van Lorenzo Inga 

Overzicht Likeurenrszd

 
Amaretto
 
Amaro Kruidenlikeur
 
Arancello
 
Cioccolo Chocoladelikeur
 
Gran Milano
 
Limoncello
 
Maestro Cafe Koffielikeur
 
Nonno Tano Fruit Amaretto
 
Sambuca

Van Nonno Tano tot Gran Milano

Van bekende likeuren als limoncello en amaretto, tot verrassende producten als Cioccolo en Gran Milano.

De likeuren van Lorenzo zijn stuk voor stuk bijzonder. Bijzonder qua smaak, bijzonder qua uitstraling. Volgens beproefd recept gemaakt, van vader op zoon overgedragen sinds 1832. Zo is bijvoorbeeld de amaretto van amandel gemaakt, en dat is niet vanzelfsprekend zoals je in dit artikel kunt lezen.  

  • amaretto
  • amaro (kruidenlikeur)
  • arancello
  • Cioccolo (chocoladelikeur)
  • Gran Milano (bitter)
  • limoncello
  • Maestro Cafè (koffielikeur)
  • Nonno Tano (fruit amaretto)
  • sambuca

Maestro Cafè koffielikeur

Heb je al eens een Espresso Martini cocktail geproefd?
Met dit 'how to' filmpje maak je het in een paar minuten zelf.

Benodigd:

  • Maestro Cafè koffielikeur
  • espresso
  • wodka
  • bruiswater (San Pellegrino is een aanrader)
  • ijsklontjes
  • een paar koffiebonen
  • een shaker

 

Draag een nieuwe slijter aan en win een Magnum limoncello van €45

Kun je het lekkers op deze pagina niet kopen bij jouw slijter?

Waar is Lorenzo Inga te koop?

Laat het weten en wie weet is die Magnum limoncello 1,5 ltr. van jou.

WIN EEN MAGNUM LIMONCELLO

Win een Magnum limoncello 1,5 liter

De "kleine lettertjes": de slijter is geen onderdeel van een keten zoals Gall&Gall én de eerste bestelling van de slijter is minimaal 150 euro (dat is 'peanuts' voor een slijter).

Likeuren blogs

Limoncello ijskoud serveren?

​Limoncello: to chill or not too chilled. That's the question. Dé zomerdrank van.. nou, van elk jaar eige...

Wat is de lekkerste limoncello

Wat is de lekkerste limoncello? Limoncello, misschien wel de bekendste Italiaanse likeur. De (Italiaanse)...

Sambuca met drie koffiebonen: het verhaal dat je nergens leest.

Sambuca met drie koffiebonen: het verhaal dat je nergens leest. Zeg je ‘sambuca’ dan is er altijd wel iem...

Amaretto: met amandel of toch niet?

Amaretto: met amandel, of toch niet? Bij het woord ‘amaretto’ zijn veel mensen zo geconditioneerd dat ze...

Meer leren over grappa en likeur? Of wil je inspiratie opdoen voor een lekker cocktailrecept? Kijk dan snel in de blog.