Panarea Gin, vernoemd naar het eiland Panarea bij Sicilië waar de 'roots' van de familie Inga liggen.
Twee heerlijke botanische gins, beide een geweldige basis voor een smaakvolle en originele gin-tonic. Maar kijk vooral ook even hieronder bij de andere cocktails die je met Panarea kunt maken.
Verras je vrienden met een Italiaanse gin-tonic.
Volg de stappen in deze 'how to' video en zet binnen een minuut een overheerlijke GT op tafel.
Benodigd:
Weinig dranken hebben de afgelopen jaren zo'n opmars gemaakt als gin. Lorenzo Inga heeft een Italiaanse twist aan gin gegeven met zijn Panarea Gin. Vernoemd naar het gelijknamige eiland bij Sicilië waar de roots van de familie Inga liggen.
Panarea Gin is een botanische gin van o.a jeneverbes, citrus en mirte. Zeer zacht van smaak. Dat maakt hem een heerlijke basis voor cocktails, mixdranken en desserts. Hieronder vind je een aantal suggesties, die regelmatig worden aangevuld.
Meer leren over grappa en likeur? Of wil je inspiratie opdoen voor een lekker cocktailrecept? Kijk dan snel in de blog.